Dr. Murber Ákos Ph.D. egyetemi adjunktus

bejelentkezés: +36-1-919-0110

Lombik felkészítő előadás

Amennyiben Ön és párja esetében felmerült a szervezeten kívüli megtermékenyítés (lombikbébi) kezelés végzésének javallata, felkészítő előadást tartunk Önöknek, hogy a kezelés elkezdése előtt a lehető legpontosabb információkkal rendelkezzenek az eljárás biológiai alapjairól, menetéről, időbeli beosztásáról, az alkalmazott gyógyszerek hatásáról és beadásának módjáról, munkahelyi távollétével kapcsolatos teendőiről, az embriológiai laboratórium működéséről és minden ezzel kapcsolatos egyéb kérdésről.

Az következő előadás várható időpontja:

2020. november 7. szombat

Az előadás 10:00 órakor kezdődik és az Önök aktív érdeklődésétől függően 14:30-15:00 óráig tart.
Az előadás tematikáját úgy állítjuk össze, hogy lehetőség szerint több szakember különböző nézőpontból tudja Önöknek megvilágítani az eljárás minden részletét.
Fontosnak tartjuk, hogy annak érdekében, hogy a férfiak is közelebb tudjanak kerülni a számukra – érthető módon – távolabb eső kérdéskörhöz, olyan időpontra jelentkezzenek, amikor párjukkal együtt tudnak részt venni az előadáson.

Az előadás helyszíne a MedEnd Intézet közelében lévő előadóhelyiség, melynek címét emailen küldjük el az előadás előtti héten.

Az előadásra való jelentkezéshez az Ön által megadott emailcímre küldünk értesítőt.
Kérjük, hogy amennyiben az előadáson részt kíván venni, emailen jelezzen vissza nekünk.
Tekintettel arra, hogy férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre és ezek feltöltése jelentkezési sorrendben történik, nem minden jelentkezőnek tudunk helyet biztosítani az adott előadáson.
Lehetséges ezért az is, hogy Ön több időpontra jelentkezik, míg foglalását visszaigazoljuk.

Kérjük ezért, hogy az előadásra csak akkor jöjjön el, ha asszisztensnőnk az Ön emailes visszajelzését követően telefonon is felhívta Önt és megerősítette foglalását!

Bízunk benne, hogy az előadást követően Önökben is minden ezirányú kérdés tisztázódik és így nem idegenkedve, hanem a korábbi résztvevőkhöz hasonlóan felszabadultan és bizakodva várják következő találkozásunkat!