Dr. Murber Ákos Ph.D. egyetemi adjunktus

bejelentkezés: +36-1-919-0110

Lombikbébi előjegyzési lista

Ezúton is megköszönve a hozzám fordulók bizalmát, igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy kezelésére minél előbb sor kerülhessen.

Sajnos a jelenlegi járványhelyzet miatt az állami támogatás nélküli lombikbébi-kezelésre és az államilag finanszírozott lombikbébi-kezelésre is jelenleg 3-4 hónap várakozási idővel tudok időpontot adni.

(amennyiben állami támogatott kezelésben kíván úgy részt venni, hogy nem ragaszkodik személyesen hozzám, kérem közvetlenül az adott intézetet keresse meg a kezelése várható időzítésének megbeszélése céljából)

Annak érdekében, hogy Ön és párja várakozását minimalizálni tudjuk, kérjük vegye figyelembe az alábbiakat:

– a megbeszélt hónap a ciklus lehetséges kezdetét jelenti, azonban a tényleges kezdést befolyásolja az adott ciklusban a hormonrendszer és petefészkek állapota. Ennek megfelelően lehet, hogy kezelése egy (vagy akár több) hónapot csúszik.

– amennyiben a fenti okok miatt az Önnel egyeztetett időpontra többen csúsztak át, az is lehetséges, hogy kezelése korábban egyeztetett időpontjában már nem tudunk több kezelést kezdeni, így Önnek kell megvárnia a következő ciklusát

Kérjük, hogy ha a korábban egyeztetett időpontjában mégsem kívánja igénybe venni a kezelést, emailen vagy telefonon minél hamarabb jelezze ezt nekünk, hogy ezzel más pár várakozási idejét csökkenteni tudjuk!

A lombikbébi-kezelés hossza a női ciklus hosszának felel meg (1 hónap), ezért a kezelés tervezett időpontja előtt már 1,5-2 hónappal javasolt jelentkeznie kezelésének pontos tervezése céljából.

Kérjük ezért, hogy amennyiben az Ön korábban egyeztetett időpontja

2021. január-március között van,

a következő (májusi) menstruációs ciklusa legelején (1-2. napján) foglaljon időpontot a ciklusa 2-4. napjára!